slider1
slider1
slider2
slider3

За нас

Мебелтека ООД е модерна и съвременна компания, която се занимава с продажбата на Офис Обзавеждане.

Нашите мебели ще ви позволят да подредите работното си място така, че да е ефективно и в същото време високо естетично.

Ние продаваме мебели от най-висок стандарт, отговарящи на всички стандарти за качество. Използвайки ги, вие ще оборудвате офиса както в традиционен, така и в модерен стил . Разполагаме с богата палитра от цветове, десени и решения - можете да изберете готови предложения или да съставите свое собствено оформление, състоящо се от офис столове, офис бюра, фотьойли, канапета и мебели от метал. Изграждаме оферта за клиента на базата на неговите нужди и очаквания. 

Политиката по качеството е един от основните елементи на стратегията на компанията. Следим отблизо съвременните тенденции. Ние проектираме мебели, които повишават качеството и комфорта на ежедневната работа.

Заедно с нашите клиенти ние работим върху концепции, които са адаптирани към техните нужди и в най-добрия случай допълнително подпомагат дейността им и подчертават индивидуалността.

Ние помагаме на нашите клиенти да създадат привлекателно, функционално и безопасно пространство като работна среда за техния персонал. Нашата богата колекция предлага голям избор, позволява модификации и комбиниране на системи при необходимост. 

Нашите консултанти осигуряват на клиентите най-висок комфорт.

Предлаганите от нас офис столове и офис мебели в момента присъстват в много офиси по страната. Сега те могат да оборудват и Вашето работно място, като го направят удобно и вдъхновяващо.

 

Вие сте повече от добре дошли да работите с нас!

 

Защо да си купим офис столове от Мебелтека ООД?

Когато става въпрос за закупуване на офис столове, важно е да изберете реномиран и надежден доставчик. Мебелтека ООД е чудесен вариант за всеки, който търси качествени офис столове на достъпна цена.

Едно от основните предимства на покупката на офис столове от Мебелтека ООД е ангажираността на компанията към обслужването на клиентите. Предлагат безплатна доставка за всички поръчки, което прави клиентите лесно и удобно да получат нужните столове. Освен това техният персонал е опитен и приятелски настроен, винаги готов да помогне с всякакви въпроси или притеснения, които може да имате.

Мебелтека ООД предлага и широка гама столове по избор. Независимо дали търсите ергономичен офис стол, мрежест стол или кожен стол, те имат опции, които ще отговорят на вашите нужди. Те също така предлагат различни цветове, размери и стилове столове, така че можете да намерите идеалния, който да подхожда на декора на вашия офис.

В заключение, Мебелтека ООД е чудесен вариант за всеки, който иска да закупи офис столове. Със своя ангажимент към обслужването на клиентите, безплатна доставка и широка гама от опции, те правят лесно и удобно за вас да намерите правилния офис стол за вашите нужди. Освен това страхотното им обслужване и поддръжка ще гарантират, че ще имате безпроблемно пазаруване.


Защо да си купим офис мебели от Мебелтека ООД?

Когато става въпрос за закупуване на офис мебели, Мебелтека ООД трябва да бъде вашият първи избор. Ето няколко причини защо:

Качество: Всички офис мебели на Мебелтека са изработени от висококачествени материали, които са издръжливи. Това означава, че няма да се притеснявате за подмяната на мебелите си само след няколко години.

Разнообразие: Мебелтека предлага широка гама от офис мебели за избор, включително бюра, столове и решения за съхранение. Това означава, че ще можете да намерите точно това, от което имате нужда за вашия офис.

Персонализиране: Мебелтека разбира, че всеки офис е различен. Ето защо те предлагат опции за персонализиране, за да сте сигурни, че вашите мебели отговарят на вашите специфични нужди.

Достъпни: Офис мебелите на Мебелтека са на разумни цени за предлаганото качество.

Отлично обслужване на клиентите: Мебелтека е посветена на предоставянето на отлично обслужване на клиентите. Ако имате въпроси или притеснения, техният любезен персонал ще се радва да ви помогне.

 

Така че защо да губите времето и парите си за офис мебели, които са лошо направени и на надценени цени? Вместо това изберете Мебелтека и вземете висококачествени, достъпни и персонализирани офис мебели, които ще издържат години напред.

Последно от блога

Еволюция и тендеции в дизайна при офис столовете

Админ
2023-08-05 20:42:13

     Офис столовете се превърнаха в съществена част от нашето ежедневие, особено за тези, които прекарват дълги часове на работа на бюро. Те осигуряват комфорт и подкрепа, позволявайки ни да бъдем по-продуктивн....

Повишете продуктивността и фокуса: как правилния офис стол е от значение

Админ
2023-07-03 09:01:48

      В днешната забързана и взискателна работна среда намирането на начини за повишаване на производителността и съсредоточаването е от решаващо значение. Един често пренебрегван фактор, който може да има съ....

Добрият офис стол трябва да има регулируеми подлакътници

Админ
2023-02-23 21:06:27

Удобният офис стол е съществена част от всяко продуктивно работно място. Тъй като повечето хора прекарват значителна част от времето си в седнало положение, е важно да се инвестира в стол, който може да осигури подход....

Ръководство за офис столове: как да изберете подходящия за вас?

Админ
2023-02-17 08:15:41

Тъй като все повече хора работят от вкъщи, значението на удобния и ергономичен офис стол не може да бъде надценено. Седенето за дълги периоди от време може да доведе до болки в гърба, напрежение във врата и други здрав....

  • Най-търсените продукти