slider1
slider1
slider2
slider3

Запознайте се с офис столове Carmen

Офис столовете Carmen отговарят на най-съвременните изисквания за качество, комфорт и дизайн. Брандът използва надеждни компоненти  и се съобразява с последните тенденции, за да осигурят на вас и вашите служители комфортен и непрекъснат работен процес.

Офис столове Carmen включва няколко категории, в които ще намерите различни модели от нисък до висок клас. Повечето от артикулите се поддържат на склад в различни цветове на изработка.

 

Ергономични офис столове

Предлаганите ергономични офис столове Carmen са удобните модерни мебели, които могат да се приспособят към анатомичните особености на тялото. В тази категория офис столовете имат висока ергономична облегалка и регулируеми подлакътници. Основната част на дамаската е от еко кожа, а гърбът е от мрежа, еко кожа или дамаска, който се адаптира идеално към извивките на гърба.

Има функция за свободно люлеене, регулиране на височината, а в някои модели и механизъм за постоянен контакт, благодарение на който облегалката непрекъснато поддържа гръбнака на седящия. Издръжлива и ергономична рамка, регулируема облегалка, лумбална опора, удобна облегалка за глава, безшумни колела са част от предимствата на ергономичните офис столве, което напълно оправдава цената им.

ергономичен офис стол Ambra

Директорски офис столове

Предлаганата колекция от луксозни директорски столове Carmen
идеално подчертават извивките на тяло, разпределяйки равномерно натиска и в същото време изразяват индивидуалност и професионална репутация.
Изящно проектираните и изработени, президентските столове Carmen перфектно съчетават функционалност и представителен външен вид.

В скъпите президентски-директорски столове се използват висококачествени материали, като им придават представителен, солиден външен вид. Напречната част е изработена от хромирана стомана. Рамката на подлакътниците е изработена от метал или дърво. Материалът на тапицерията зависи от категорията на модела.

Оборудвани са с механизмът за регулиране на височината. Благодарение на люлеещия се механизъм или възможността за промяна на формата на стола в полулегнало положение ще може да се отпуснете след тежка работа.

директорски офис столове

 

Президентски столове XXL

В президентските столове XXL използваните висококачествени материали, придават освен представителен и солиден външен вид. Използва се  хромирана стомана, метал или дърво. Материалът на тапицерията е екокожа. На допир е неразличима от естествена кожа, поддръжката е лесна.

Президентските столове XXL привличат вниманието със своя дизайн, премисленост на всеки детайл, качество, безупречна изработка и завършеност. Те са предназначени за ръководители, които ценят статусни артикули, които се обграждат с луксозни или премиум артикули. Да закупите такъв стол означава да се насладите на неговия комфорт, да тествате на практика здравината и подсилената конструкция.

 

Геймърски столове

С правилния избор столът за игри ще ви помогне да се съсредоточите върху процеса на игра, да му се насладите и в същото време да се погрижите за здравето си. Геймърските столове Carmen са удобни, висококачествени и надеждни. Столовете за игри ще ви осигурят опора за раменете и гърба ви, без да прекъсва кръвообращението.

Този модел столове е много по-удобен от стандартните офис модели, защото се използва подобрена ергономичност. Повечето модели имат удобна облегалка за глава, лумбална възглавница, регулируеми подлакътници и хубава тапицерия от плат. Формата на гърба следва анатомията на тялото, така че гърбът да не се уморява дори при дълги игрални сесии.

 

Работни столове

Тази категория включва практични и функционални модели на работни столове Carmen, който идеално ще допълнят всеки офис интериор, създавайки работна атмосфера в него. Моделите са разнообразни. В някои ще откриете подлакътници изработени от комбинация от метал и здрава пластмаса. Тапицерията на облегалката варира между мрежеста материя, дамаска или еко кожа. Масивната дамаска на седалката придава елегантност и стил на работния стол - практично решение за офиси, където столът ще се използва постоянно.

Изборът на материали зависи от интензивността на употреба и чистотата на помещението. След като изберете работни столове, като вземете предвид условията, в които ще се използват, ще си спестите необходимостта отново да харчите пари за подмяна на мебели или химическо чистене.

 

Високи работни столове

Високите работни столове Carmen са специално проектирани за хора, работещи зад високи плотове. Столовете са удобни, издръжливи, практични, функционални и по-високи от стандартните офис столовете. Друго отличаващо ги е, че имат опора за краката. От предлагания от нас асортимент със сигурност ще намерите подходящ висок стол.

Част от столовете са от полиуретанова пяна. Покритието на седалката варира  между силиконова кожа и текстилна мрежеста материя, а облегалката - полиестерна мрежа или дамаска. Притежават въртящ се механизъм и регулируема височина на седалката с газов амортисьор. Височината на поставката за крачета се регулира.

 

Посетителски столове

Въпреки цялата външна простота, дизайнът на посетителските столове Carmen осигурява удобно прилягане през целия работен ден. Това  е незаменима мебел във всеки офис.

Основата на седалката и облегалката е изработена от извит качествен материал. Тапицерията е плътна дамаска с повишена устойчивост на износване, непретенциозна в грижите и не е склонна да избледнява. Рамката на стола е стабилна метална конструкция, която издържа на натоварване. В по-скъпите модели тапицерията е различна, а гърбът от еко кожа или мрежеста материя. Удобството, простотата и достъпността правят този продукт незаменим навсякъде.

 

Офис кресла

Офис столовете Carmen са модерни и функционални. Дизайнерската форма ще добави комфорт и стил в стаята, а тапицерията от плат изглежда много елегантна.

Удобните подлакътници допълват комфорта, а благодарение на механизма за регулиране на височината и люлеенето можете да изберете удобна позиция. Удобната облегалка осигурява висококачествена опора и ви позволява да прекарате дълго време на стола без умора.

Правилният избор на стол е много важен, тъй като тази мебел оказва пряко влияние върху състоянието на гърба и общото благосъстояние след дълъг престой в него.

 

Детски столове

Детските столове Carmen са качествени, стилни и безопасни. Облегалка има ергономична форма. Седалката с вдлъбнатина за краката осигурява отпускане на мускулите. Тези детски столове са проектирани, като се вземат предвид анатомичните свойства на гръбначния стълб, така че детето да има здрава поза.

При създаването на детските столове са използвани само екологично чисти материали. Столовете, които нямат подлакътници са идеални за учене – те няма да пречат на детето и да го подведат да се облегне на тях, което би довело до неправилна стойка и изкривяване. Лесно се регулира височината на стола със специална дръжка.


Коментари:

Все още няма коментари!


Добави коментар










Последно от блога

Еволюция и тендеции в дизайна при офис столовете

Админ
2023-08-05 20:42:13

     Офис столовете се превърнаха в съществена част от нашето ежедневие, особено за тези, които прекарват дълги часове на работа на бюро. Те осигуряват комфорт и подкрепа, позволявайки ни да бъдем по-продуктивн....

Повишете продуктивността и фокуса: как правилния офис стол е от значение

Админ
2023-07-03 09:01:48

      В днешната забързана и взискателна работна среда намирането на начини за повишаване на производителността и съсредоточаването е от решаващо значение. Един често пренебрегван фактор, който може да има съ....

Добрият офис стол трябва да има регулируеми подлакътници

Админ
2023-02-23 21:06:27

Удобният офис стол е съществена част от всяко продуктивно работно място. Тъй като повечето хора прекарват значителна част от времето си в седнало положение, е важно да се инвестира в стол, който може да осигури подход....

Ръководство за офис столове: как да изберете подходящия за вас?

Админ
2023-02-17 08:15:41

Тъй като все повече хора работят от вкъщи, значението на удобния и ергономичен офис стол не може да бъде надценено. Седенето за дълги периоди от време може да доведе до болки в гърба, напрежение във врата и други здрав....

  • Най-търсените продукти